Pedro E. Urriola

Autor

Wykształcenie
Ph.D., Animal Science / Swine Nutrition, University of Illinois, 2010
M.S., Animal Science / Swine Nutrition, University of Minnesota, 2006
D.V.M. (eqv.), Veterinary Medicine, Universidad Central de Venezuela, 2003

Zainteresowania naukowe
Zrównoważony rozwój produkcji wieprzowiny poprzez większe wykorzystanie bogatych i zrównoważonych źródeł składników paszowych i ocenę wymagań żywieniowych i fizjologicznych.
Poprawa wykorzystania żywieniowego alternatywnych składników pasz w dietach dla tuczników.
Ocena wartości odżywczej przemysłowych produktów ubocznych, szczególnie suszonych ziaren gorzelniczych z substancjami rozpuszczalnymi, koncentrująca się na wielu aspektach energii, aminokwasów, fosforu i błonnika pokarmowego.
Zarządzanie i kontrola przenoszenia wirusa epidemicznej biegunki u świń.

Zaktualizowane CV 10-paź-2019

Zobacz więcej
University of Minnessota
USA
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 136942 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
POLSUS

POLSUS

Firma - Polska
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska
Tonisity PL

Tonisity PL

Firma - Irlandia