Alfred Blanch

Autor

Alfred Blanch, z tytułem DVM i Ph.D. w dziedzinie weterynarii otrzymanymi Uniwersytetu Autonomicznego w Barcelonie (UAB) od początku swojej kariery zawodowej był technikiem i specjalistą od marketingu w sektorze żywienia zwierząt. Oprócz badań przeprowadzonych podczas szkolenia naukowego w UAB, wykonywał także prace badawcze na Uniwersytecie w Nottingham (Wielka Brytania) i na Uniwersytecie w Hohenheim (Stuttgart, Niemcy).

Po pierwszym okresie badań włączył się do centrali międzynarodowej  firmy Roche Vitamins (Basel, Szwajcaria), gdzie jego kariera ewoluowała w kierunku strategicznego obszaru w sektorze dodatków paszowych. Później wykonał różne zadania w firmie Andersen, S.A. (Barcelona, ​​Hiszpania). Obecnie jest niezależnym konsultantem w zakresie dodatków i premiksów na poziomie krajowym i międzynarodowym.

Jego ścieżka akademicka i praca w sektorze prywatnym pozwoliły mu intensywnie pracować z różnymi rodzinami dodatków i składników do żywienia zwierząt, takich jak fitogenika, probiotyki, prebiotyki, olejki eteryczne, kwasy organiczne, enzymy, karotenoidy, witaminy, eliminatory mikotoksyn, świńskie osocze, serwatka, koncentraty białka sojowego, tłuszcze, oleje roślinne, mączki rybne i oleje, a także weterynaryjne antybiotyki i środki przeciwzapalne.

Zaktualizowane CV 19-mar-2020

Zobacz więcej
Addimus
Hiszpania
TwitterLinkedinTelegramTelegram
polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione
TwitterLinkedinTelegramTelegram
1 polubieniakomentarze
udostępnij
Moje ulubione

Witamy na 333

Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.

Świętujemy 136936 użytkowników na 333!

Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?
Polecane konta
POLSUS

POLSUS

Firma - Polska
3trzy3

3trzy3

Firma - Polska
Tonisity PL

Tonisity PL

Firma - Irlandia