TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Chiny dopuszczają więcej podmiotów z Ameryki Północnej do eksportu wieprzowny

Obecnie 28 zakładów przetwarzania i chłodzenia jest uprawnionych do eksportu wieprzowiny, 22 amerykańskie i 6 kanadyjskich.

11 grudzień 2015
TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

W październiku Chiny ogłosiły, że wznowiają import wieprzowiny i produktów pochodnych z USA, po tym jak został on zablokowany w sierpniu 2014 roku ze względu na wykorzystanie ractopaminy.


W listopadzie Chiny rozszerzyły listę dopuszczonych producentów i obecnie 28 zakładów przetwarzania i chłodzenia jest uprawnionych do eksportu wieprzowiny, 22 amerykańskie i 6 kanadyjskich.

listopad2015/ USDA-FSIS/ USA.
www.fsis.usda.gov listopad 2015/ Canadian Food Inspection Agency/ Kanada.
www.inspection.gc.ca/

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

nie prenumerujesz tej listy Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

zaloguj się do listy

nie prenumerujesz tej listy Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

zaloguj się do listy