TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Chiny otwierają swoje granice dla włoskich wędlin

Wraz z końcem marca, chińskie władze dały zielone światło dla importu włoskich wędlin.

14 kwiecień 2014
TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Z końcem marca chińskie władze dały zielone światło dla importu włoskich wędlin, takich jak szynka, mortadela, kiełbasa i innych produktów poddanych obróbce cieplnej z Włoch. Ministerstwo Zdrowia ogłosiło koniec negocjacji z rynkiem chińskim, które rozpoczęły się w 2004 roku.

Pierwsza grupa włoskich firm będzie w stanie eksportować gotowane kiełbasy produkowane z mięsa świń hodowanych i poddanych ubojowi we Włoszech. Wydano zezwolenie na kilku zakładom, które były odwiedzane przez osiem lat temu przez chińskie władze i zatwierdzone pod koniec marca przez służby weterynaryjne w Pekinie.

Środa 23 marca, 2014/ASSICA/ Włochy.
http://www.assica.it

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

nie prenumerujesz tej listy

zaloguj się do listy