TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

EU: na rynek trafia mięso z prywatnego przechowywania

Z 89.000 ton wieprzowiny, objętej prywatnym przechowywaniem od 1 maja, wypuszczono na rynek 60.000 ton.

11 maj 2016
TwitterLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Z 89.000 ton wieprzowiny, objętej prywatnym przechowywaniem od 1 maja, wypuszczono na rynek 60.000 ton. Mięso ma trafić głównie do krajów trzecich, zgodnie z informacjami przekazanymi przez "Marché du Porc Breton" W swoim biuletynie. Dane te obejmują około 3% całkowitej miesięcznej produkcji UE.

Kontrakty dotyczące przechowywania przez 90 dni były głównie podpisywane w Niemczech, Holandii i Danii, podczas gdy kraje takie jak Hiszpania, Włochy i Polska podpisały umowy długoterminowe, które wygasają w przyszłym czerwcu.

poniedziałek, 2 maja 2016/ MPB/ Francja.
http://www.marche-porc-breton.com

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

nie prenumerujesz tej listy

zaloguj się do listy