X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
1
Czytaj ten artykuł w:

10 najbardziej poczytnych artykułów w 2022 r.

Spojrzenie wstecz na najgorętsze tematy roku na 3trzy3.

5 styczeń 2023
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
1

Od prawdziwych studiów przypadków i filmów pokazujących etapy procesu oproszenia po rolnictwo precyzyjne i chów bezklatkowy - najpopularniejsze artykuły z tego ostatniego roku dotyczyły praktycznych, a zarazem innowacyjnych pomysłów, które możesz wdrożyć w gospodarstwie. Zapoznaj się z listą, aby upewnić się, że nie przegapiłeś żadnego z nich:

#1 Przypadek kliniczny: choroba obrzękowa - im więcej leczę, tym więcej świń pada!

31 styczeń

#2 Oznaki porodu: fizjologia i zachowanie lochy

11 lipiec

#3 Larwy owadów jako źródło białka w paszy dla świń – jaka będzie przyszłość?

7 luty

#4 Skuteczne zastąpienie cynku to nie tylko problem żywienia świń

17 styczeń

#5 Patologie przewodu pokarmowego na początku fazy tuczu: te same bakterie i dwa różne problemy

3 styczeń

#6 Porada: szczepienie bezigłowe prosiąt „bez użycia rąk”

4 marzec

#7 Tuczarnie dla dużych grup świń z automatycznym sortowaniem: precyzyjny chów zwierząt to przyszłość

21 marzec

#8 Nowe wyzwanie w zakresie utrzymania loch w porodówkach bez jarzma

4 kwiecień

#9 Sytuacja w zakresie kastracji świń w Unii Europejskiej

14 marzec

#10 9 wskazówek, jak przetrwać burzę kosztów w branży trzody chlewnej

7 marzec

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane produkty w sklepie

Sklep specjalizujący się w branży świń
Doradztwo i serwis techniczny
Ponad 120 marek i producentów

Powiązane artykuły

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji