X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Co za zmiana!

Zmieniamy wygląd wszystkich naszych stron internetowych, tak by były bardziej nowoczesne i przyjazne dla urządzeń mobilnych. Istotne zmiany zaszły także w sieci społecznościowej 333. Odkrywaj je!

21 listopad 2016
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

W swoim już 18-letnim życiu  wygląd 333 zmieniał się wielokrotnie, adaptując się do nowych możliwości technicznych i przyzwyczajeń naszych użytkowników. Ostatnią dużą zmianę przeprowiadzilismy w styczniu 2012 roku.

Evolution of 3tres3's design
Evolution of 3tres3's design

Nowa zmiana była konieczna, aby nasza strona szła z duchem czasu, z szerszym podglądem strony, nowym nagłówkiem, nowocześniejszą kolorystyką i poprawą wyświetlania w urządzeniach mobilnych.

Format

artykułów

także uległ zmianie. Autorzy wyświetlają się po lewej stronie, czcionka jest większa, dołączyliśmy także wyróżnienie zdjęcia i pierwszego akapitu.

W przypadku naszej 

sieci społecznościowej 333

, do profilu użytkownika dodaliśmy zakładki obserwujących i miniaturki obserwowanych, a także możliwość wyszukiwania nowych użytkowników. W tej chwili możesz wyszukiwać poprzez nazwę użytkownika, prawdziwe imię, kraj i aktywność, a teraz dodaliśmy mapę użytkowników według krajów i wykres użytkowników powiązanych ze sobą. W zakładce zdjęcia widoczne są zdjęcia publikowane przez każdego użytkownika. Po kliknięciu na nie zostaniesz przekierowany do oryginalnej publikacji. Ważną zmianą jest to, że nie będzie widoczny e-mail użytkownika, a za to pojawi się chat dzięki któremu będziesz mógł się komunikować z innymi użytkownikami. Ale nie martw się, jeśli inny użytkownik będzie Ci przeszkadzać, będziesz mógł go zablokować (nie będzie mógł wysłać więcej wiadomości do Ciebie) lub go zgłosić (jeśli wysyła spam lub obraźliwe wiadomości). Będziesz mógł także spersonalizować stronę poprzez zmianę zdjęcia w nagłówku.

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji