Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 190988 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Newsletter o trzodzie na Twoim mailu
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Obrazowy i praktyczny przewodnik krok po kroku, jak przeprowadzić badanie sekcyjne świni.
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Comiesięczny newsletter z najnowszymi postępami w żywieniu świń
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
To co różni nas od innych profili o podobnym profilu to wysoka jakość i niezależność publikowanych materiałów. Poznaj naszych autorów.
Autor
Pere Roca
Hiszpania
149
Artykuły
1107
Obserwujący
Autor
Carles Casanovas
Hiszpania
63
Artykuły
671
Obserwujący
Autor
Enric Marco
Hiszpania
36
Artykuły
768
Obserwujący
Autor
Carmen Alonso García-Mochales
Hiszpania
33
Artykuły
716
Obserwujący
Autor
Dennis DiPietre
USA
28
Artykuły
367
Obserwujący
Autor
Carlos Piñeiro
Hiszpania
28
Artykuły
625
Obserwujący
Autor
María Aparicio Arnay
Hiszpania
27
Artykuły
598
Obserwujący
Autor
Alejandro Ramirez
USA
26
Artykuły
355
Obserwujący
Autor
Joan Wennberg i Rutllant
Hiszpania
22
Artykuły
389
Obserwujący
Autor
M.A. de Andrés
Hiszpania
18
Artykuły
316
Obserwujący
Autor
Javier Lorente Martín
Hiszpania
18
Artykuły
624
Obserwujący
Autor
Joaquim Segalés
Hiszpania
18
Artykuły
327
Obserwujący
Autor
Josep Casanovas
Hiszpania
17
Artykuły
429
Obserwujący
Autor
Inmaculada Díaz
Hiszpania
17
Artykuły
368
Obserwujący
Autor
IFIP Institut du porc
Francja
17
Artykuły
200
Obserwujący
Autor
Immunology Research Unit
Włochy
15
Artykuły
327
Obserwujący
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 190988 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?

