Jakie jest zapotrzebowanie energetyczne 6-kg prosięcia?
Pytania
26-mar-2015 W najnowszych badaniach przeprowadzonych we Francji, koszty związane z PRRSV wynosiły 34% poprawne
19-mar-2015 Prosięta urodzone przez młode lochy mają 38% poprawne
12-mar-2015 Populacje PCV2, które krążą szczepionych i nieszczepionych gospodarstwach są 34% poprawne
05-mar-2015 Efekt działania PCV2 39% poprawne
Losowe pytania
20-maj-2021 Jaki jest czynnik ryzyka wystąpienia kolibakteriozy w odchowalni? 90% poprawne
15-cze-2017 Jak zmieniła się liczba ferm w Hiszpanii w latach 2007-2016? 33% poprawne
13-lip-2017 Jakie strategie żywieniowe zapobiegają adhezji patogenów do tkanki jelitowej po odsadzeniu? 36% poprawne
20-lut-2025 Jak kształtowała się niemiecka produkcja wieprzowiny w 2024 roku? 53% poprawne
Łatwe pytania
14-sty-2021 Co spowodowałoby regularny powrót lochy do rui? 71% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
14-wrz-2023 Które stwierdzenie dotyczące przechowywania szczepionek jest FAŁSZYWE? 75% poprawne
18-lip-2024 Czym są alkaloidy pirolizydynowe? 78% poprawne
Trudne pytania
10-wrz-2020 Świnie, które spożywają suchą paszę, śrutę w porównaniu z paszą granulowaną, jedzą ... 24% poprawne
02-gru-2021 Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Kolumbii w ciągu ostatniej dekady? 25% poprawne
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 25% poprawne
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne