Jak duża była liczba loch rasy iberyjskiej w Hiszpanii w 2024 roku?
Pytania
03-lip-2025 Które z poniższych stwierdzeń NIE jest prawdziwe w odniesieniu do kwasu mrówkowego? 70% poprawne
26-cze-2025 Dlaczego wysokie temperatury po porodzie zmniejszają liczbę prosiąt odsadzonych? 82% poprawne
19-cze-2025 Co robią białka szoku cieplnego? 83% poprawne
12-cze-2025 Jak błonnik pokarmowy wpływa na zachowanie loch? 91% poprawne
Losowe pytania
10-lut-2022 Jak oczekuje się, że produkcja roślin wysokobiałkowych w UE będzie ewoluować w latach 2021-2031? 30% poprawne
30-maj-2025 Jak stres cieplny wpływa na pH krwi świni? 92% poprawne
05-sie-2021 Jaka jest minimalna ilość siary, jaką potrzebuje prosię? 59% poprawne
09-cze-2022 Jaki jest dominujący typ zwierząt gospodarskich w Hiszpanii według jednostek hodowlanych w 2020 roku? 78% poprawne
Łatwe pytania
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 91% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
30-cze-2022 Szczepienie przeciwko zakaźnemu, zanikowemu zapaleniu nosa dotyczy: 88% poprawne
Trudne pytania
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne
25-gru-2014 Istnieje tylko pięć krajów europejskich, gdzie forma spółdzielni dominuje w sektorze trzody chlewnej: 26% poprawne
05-sty-2017 Co jest najbardziej decydującą zmienną, wyjaśniającą późniejszą wydajność lochy? 25% poprawne