Gorzki smak pokarmu powoduje u świń:
Pytania
10-sty-2013 Chiny wyprodukowały 51 681 tys. ton wieprzowiny w 2010 roku. W którym roku produkcja wyniosła 24 016 tys. ton? 32% poprawne
02-sty-2013 Przy chorobie Aujeszky'ego mogą występować wymioty: 37% poprawne
26-gru-2012 Do produkcji wit D zwierzęta potrzebują: 84% poprawne
Losowe pytania
17-cze-2021 Co należy uwzględnić w konserwacji pojemnika na zwłoki? 64% poprawne
22-mar-2018 Jeśli chodzi o sekwencjonowanie PRRS: 33% poprawne
03-wrz-2015 zaobserwowanie obecności gryzoni w dzień i innych oznak ich bytności (kał, kępki sierści, ślady po zębach) wskazują na poziom infestacji: 49% poprawne
27-lip-2017 Ile podtypów wirusa PCV2 określono do tej pory? 33% poprawne
Łatwe pytania
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
10-sie-2023 Jaka jest rola witaminy D na poziomie jelit? 80% poprawne
30-cze-2022 Szczepienie przeciwko zakaźnemu, zanikowemu zapaleniu nosa dotyczy: 93% poprawne
08-paź-2020 Jaki związek istnieje między akceptacją kontaktu z obsługą przez lochy a wynikami gospodarstwa? 90% poprawne
Trudne pytania
27-paź-2016 Prosięta osiągają dojrzałość przewodu pokarmowego i układu immunologicznego pomiędzy 29% poprawne
20-gru-2018 Pierwsze szczepionki przeciwko ASF będą najprawdopodobniej: 29% poprawne
17-sie-2017 Które stwierdzenie dotyczące świerzbu jest fałszywe? 29% poprawne
16-maj-2019 Bezpośrednie, roczne straty związane z PRRSV w USA wynoszą: 27% poprawne