Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 28% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
27-cze-2024 Który wirus jest największy: ASF, PRRS czy PED? 89% poprawne
08-paź-2020 Jaki związek istnieje między akceptacją kontaktu z obsługą przez lochy a wynikami gospodarstwa? 90% poprawne
29-cze-2023 Co jest naturalnym przeciwutleniaczem stosowanym do konserwacji surowców, tłuszczów i olejów? 67% poprawne
18-lip-2013 Świnia posiada: 35% poprawne
Łatwe pytania
01-paź-2020 Rodzaj ryby wykorzystywanej do produkcji mączki rybnej i sposób jej przechowywania ma bezpośredni wpływ na które z poniższych zjawisk? 94% poprawne
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
23-kwi-2020 W jaki sposób lochy- mamki wpływają na rozprzestrzenianie się wirusa grypy? 80% poprawne
14-maj-2020 Które szczepienie powoduje najbardziej niekorzystne reakcje behawioralne u prosiąt? 81% poprawne
Trudne pytania
22-wrz-2016 Czy mikroflora jelitowa może być kontrolowana przez selekcję genetyczną? 26% poprawne
14-sie-2014 Co najbardziej poprawia rentowność najbardziej według ostatnich badań w USA? 27% poprawne
20-lip-2017 Jaki może być wpływ zróżnicowania żywienia ze względu na płeć? 29% poprawne
11-lut-2021 Co spowodowało dywergencję genetyczną, którą widzimy dzisiaj w parwowirusie? 29% poprawne