Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka?
Pytania
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 28% poprawne
21-gru-2017 Który typ immunoglobin dominuje w układzie oddechowym? 39% poprawne
Losowe pytania
20-maj-2021 Jaki jest czynnik ryzyka wystąpienia kolibakteriozy w odchowalni? 90% poprawne
21-lut-2013 Salmonella może przetrwać w paszy lub kurzu w temperaturze pokojowej przez: 57% poprawne
31-sty-2013 W USA PRRS powoduje straty: 42% poprawne
31-paź-2024 Ilu zarejestrowanych użytkowników ma 333? 67% poprawne
Łatwe pytania
14-maj-2020 Które szczepienie powoduje najbardziej niekorzystne reakcje behawioralne u prosiąt? 81% poprawne
17-lip-2025 Dlaczego fitazy są stosowane w żywieniu trzody chlewnej? 97% poprawne
01-paź-2020 Rodzaj ryby wykorzystywanej do produkcji mączki rybnej i sposób jej przechowywania ma bezpośredni wpływ na które z poniższych zjawisk? 94% poprawne
17-paź-2013 Jak często zaleca się wykonywać korekcję racic u loch? 72% poprawne
Trudne pytania
18-lip-2019 Jakie kraje, w kolejności, były największymi producentami kukurydzy w sezonie 2017/2018? 17% poprawne
31-mar-2016 Jaka jest największa ilość białka surowego, (w odniesieniu do suchej masy) które maksymalnie może strawić prosię ? 26% poprawne
19-gru-2019 W ilu procentach UE samowystarczalna w odniesieniu do mączki z roślin oleistych stosowanej do karmienia zwierząt gospodarskich? 27% poprawne
09-maj-2019 Quorum Sensing to 28% poprawne