Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
05-mar-2015 Efekt działania PCV2 39% poprawne
07-lis-2013 Najczęściej obserwowane uszkodzenia racic u loch to: 35% poprawne
10-kwi-2014 Koncentracja L. intracellularis w kale... 36% poprawne
06-kwi-2017 Czym jest "wspólny układ odpornościowy błon śluzowych"? 43% poprawne
Łatwe pytania
30-mar-2023 Które kraje zwiększyły produkcję wieprzowiny w 2022r.? 75% poprawne
24-gru-2024 Co to jest zwierzę typu knock-out? 82% poprawne
06-lut-2025 Jak zmieniła się liczba ferm trzody chlewnej w Niemczech od 2014 roku? 89% poprawne
12-cze-2025 Jak błonnik pokarmowy wpływa na zachowanie loch? 91% poprawne
Trudne pytania
28-gru-2023 Które rzeźnie są częścią Marché du Porc Breton? 25% poprawne
11-cze-2020 O ile niższa była cena wieprzowiny w USA 24 kwietnia w porównaniu do 24 marca? 23% poprawne
16-paź-2014 Po infekcji M.hyopneumoniae następuje rozbudowa BALT: 29% poprawne
12-lip-2018 Które zdanie jest prawdziwe w odniesieniu do witaminy D? 29% poprawne