Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
26-wrz-2013 Francuskie badania dotyczące rhinitis, wykazały, że częstość występowania zmian w ubojni spadł z 44% (1987r.) do: 35% poprawne
23-maj-2019 Biofilm 33% poprawne
09-maj-2019 Quorum Sensing to 28% poprawne
19-maj-2022 Jak będzie się kształtować produkcja wieprzowiny w Stanach Zjednoczonych z roku na rok w 2022 r.? 22% poprawne
Łatwe pytania
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
18-lip-2024 Czym są alkaloidy pirolizydynowe? 78% poprawne
27-cze-2024 Który wirus jest największy: ASF, PRRS czy PED? 89% poprawne
05-wrz-2024 Jak działa zakwaszanie gnojowicy? 81% poprawne
Trudne pytania
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
22-maj-2025 Za jaki procent emisji metanu na fermach trzody chlewnej odpowiada składowanie odchodów? 25% poprawne
16-mar-2023 Które z poniższych stwierdzeń dotyczących szczepionek autogennych jest FAŁSZYWE? 25% poprawne
11-cze-2020 O ile niższa była cena wieprzowiny w USA 24 kwietnia w porównaniu do 24 marca? 25% poprawne