Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
13-cze-2019 Rezultatem stosowania probiotyków u loch może być: 44% poprawne
22-sie-2013 PCV2 jest obecny w: 45% poprawne
24-kwi-2014 Użycie nasienia mrożonego w produkcji trzody chlewnej... 30% poprawne
31-sie-2023 Które dwa rozpuszczalne leki po zmieszaniu spowodowałyby wytrącenie się osadu w wodzie do picia? 26% poprawne
Łatwe pytania
06-lut-2025 Jak zmieniła się liczba ferm trzody chlewnej w Niemczech od 2014 roku? 89% poprawne
27-cze-2024 Który wirus jest największy: ASF, PRRS czy PED? 89% poprawne
09-lis-2023 Jaki poziom różnorodności bakterii w mikrobiocie nosa przy odsadzeniu zwiększa predyspozycje prosiąt do rozwoju zapalenia błon surowiczych? 86% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
Trudne pytania
02-wrz-2021 Jaka jest szacowana różnica w wymaganiach SID Lys pomiędzy samcami i samicami na tuczu? 29% poprawne
31-sie-2023 Które dwa rozpuszczalne leki po zmieszaniu spowodowałyby wytrącenie się osadu w wodzie do picia? 26% poprawne
03-paź-2024 Który kraj spożywa najwięcej wieprzowiny w Europie? 14% poprawne
13-maj-2021 Lucerna zebrana na wczesnym etapie ma zawartość metioniny podobną do: 29% poprawne