Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
12-maj-2016 Optymalna proporcja Lactobacilli:Coliforms w okrężnicy wynosi: 28% poprawne
04-maj-2023 Jak kształtował się unijny eksport wieprzowiny do Chin w 2022 r. w ujęciu ilościowym? 50% poprawne
13-sty-2022 Który kraj niedawno ogłosił, że obniży cła na wieprzowinę z USA? 54% poprawne
24-paź-2019 W odniesieniu do cen surowców na poziomie międzynarodowym: 31% poprawne
Łatwe pytania
24-sie-2023 W jakim zakresie temperatur należy zawsze przechowywać szczepionki? 79% poprawne
07-kwi-2022 Który kraj odsadza więcej na lochę w ciągu roku - Hiszpania czy USA? 78% poprawne
24-gru-2024 Co to jest zwierzę typu knock-out? 84% poprawne
30-lis-2023 Jaka jest definicja One Health opracowana przez Światową Organizację Zdrowia? 95% poprawne
Trudne pytania
18-gru-2014 Jak zmieniły się statystyki uboju świń w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie w czerwcu 2014 w stosunku do czerwca 2013? 27% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
18-maj-2017 Jak wprowadzono afrykański pomór świń do Europy w latach 60tych? 28% poprawne
18-lut-2016 Czas od porodu do pierwszego ssania... 25% poprawne