Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
14-lis-2019 W ostatniej kategoryzacji antybiotyków wprowadzonej w Unii Europejskiej, w jakiej sekcji umieszczone są cefalosporyny trzeciej generacji? 35% poprawne
10-maj-2024 Które z poniższych właściwości posiadają nanocząstki srebra? 82% poprawne
03-gru-2020 Przenoszenie sznurów używane do pobierania płynu ustnego między kilkoma kojcami pomaga ... 63% poprawne
15-sie-2019 Która z tych alternatyw dla chirurgicznej kastracji NIE jest wspierana przez organizacje pozarządowe działające na rzecz dobrostanu zwierząt? 36% poprawne
Łatwe pytania
24-lip-2025 Który ze składników paszy ma najwyższą wartość ABC-4 (zdolność wiązania kwasów)? 88% poprawne
17-kwi-2025 Który wirus ma zazwyczaj dłuższy okres zakaźności u prosiąt? 79% poprawne
21-kwi-2022 Jaki jest jeden ze sposobów utrzymania jakości nawozowej gnojowicy? 77% poprawne
05-wrz-2024 Jak działa zakwaszanie gnojowicy? 81% poprawne
Trudne pytania
19-mar-2020 Jaka część prosiąt ma zaburzenia wzrostu w macicy? 14% poprawne
15-lip-2021 Jaki procent samców świń jest kastrowanych w znieczuleniu (izofluran) obecnie w Niemczech? 18% poprawne
19-wrz-2019 Zmiany epigenetyczne ... 24% poprawne
18-lut-2016 Czas od porodu do pierwszego ssania... 25% poprawne