Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
31-sty-2019 Rozporządzenie (UE) 2018/1039 zabrania stosowania wysokich poziomów miedzi (170 mg / kg) w paszy dla prosiąt w wieku do 12 tygodni od: 44% poprawne
19-lut-2015 Szczepienie loszek lub loch szczepionką ETEC 33% poprawne
21-gru-2023 Który kraj jest wiodącym europejskim producentem pasz dla zwierząt? 46% poprawne
27-wrz-2018 Czym jest IPMA? 46% poprawne
Łatwe pytania
29-paź-2020 Jakiej procedury nie znajdziesz w programie kontroli PRRS McREBELTM ? 80% poprawne
08-paź-2020 Jaki związek istnieje między akceptacją kontaktu z obsługą przez lochy a wynikami gospodarstwa? 90% poprawne
30-cze-2022 Szczepienie przeciwko zakaźnemu, zanikowemu zapaleniu nosa dotyczy: 88% poprawne
28-lis-2024 Loszki remontowe powinny być...? 84% poprawne
Trudne pytania
20-kwi-2023 W którym roku uruchomiono pierwszą edycję 333? 29% poprawne
31-mar-2016 Jaka jest największa ilość białka surowego, (w odniesieniu do suchej masy) które maksymalnie może strawić prosię ? 26% poprawne
13-lut-2014 Jak pH wpływa na zakaźność PCV-2? 25% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne