Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości:
Zobacz podpowiedź w artykule Czy stopień marmurkowatości mięsa wpływa na jego akceptowalność ?
Pytania
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
31-gru-2015 Każde 100 g wyższej wagi przy urodzeniu, spożycie siary rośnie o: 34% poprawne
Losowe pytania
17-lis-2016 Jakie patogeny mogą spotęgować problemy związane z zakażeniem grypą? 37% poprawne
18-cze-2015 Virotypowanie to: 34% poprawne
23-mar-2023 Jaki jest główny wektor getahwirusa (GETV)? 50% poprawne
02-sie-2018 Które z tych stwierdzeń jest błędne w odniesieniu do oporności na antybiotyki? 33% poprawne
Łatwe pytania
26-gru-2012 Do produkcji wit D zwierzęta potrzebują: 84% poprawne
26-lis-2020 Jak długo należy pozostawić sznury w kojcu w celu pobierania płynu ustnego? 79% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 90% poprawne
30-lis-2023 Jaka jest definicja One Health opracowana przez Światową Organizację Zdrowia? 95% poprawne
Trudne pytania
09-mar-2017 Trzy główne kierunki eksportu europejskiej wieprzowiny to: 28% poprawne
10-lut-2022 Jak oczekuje się, że produkcja roślin wysokobiałkowych w UE będzie ewoluować w latach 2021-2031? 14% poprawne
31-lip-2014 Stopień powodzenia metody zasiedl- zamknij-immunizuj w celu kontroli i eliminacji PRRSV... 25% poprawne
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne