X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

333 zaczyns współpracę z Ayobami Olasupo, stawiając pierwsze kroki w afrykańskiej branży świń

Ayobami Olasupo, który od lat związany jest ze swoją marką Agrobreeders Nigeria, będzie teraz pełnił funkcję 333 Africa Brand Manager.

18 kwiecień 2024
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Współpraca ta jest tylko punktem wyjścia dla naszej wspólnej podróży. Pod kierownictwem Ayobami Olasupo nasze wysiłki będą koncentrować się na wdrażaniu określonych działań w celu zaspokojenia konkretnych potrzeb afrykańskiej społeczności hodowców trzody chlewnej. Poprzez te wstępne działania chcemy położyć solidne fundamenty, na których nasze partnerstwo może się rozwijać i ewoluować. Dzięki ponad 26-letniemu doświadczeniu, 333 zdobyło zaufanie i uznanie na całym świecie za swoje zaangażowanie w dzielenie się wiedzą i pomoc w rozwoju branży trzody chlewnej.

Ayobami Olasupo is now 333 Africa Brand Manager.
Ayobami Olasupo is now 333 Africa Brand Manager.

Ayobami Olasupo, który od lat współpracuje ze swoją marką Agrobreeders Nigeria, angażując się w pomoc afrykańskim rolnikom poprzez szkolenia, został teraz Brand Managerem 333 w Afryce. Działania te i inicjatywa na rynku afrykańskim będą zgodne z nadrzędną misją 333 polegającą na rozpowszechnianiu wiedzy i wspieraniu rozwoju branży trzody chlewnej.

Bądź na bieżąco z aktualizacjami! Będziemy Was informować o wszystkich podejmowanych przez nas działaniach.

W przypadku dalszych pytań prosimy o kontakt pod adresem oayobami@333corporate.com

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości 3trzy3 w 3 minuty

Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji