Eva Creus
Agrogestiic - Hiszpania AutorEva Creus posiada dyplom lekarza weterynarii, a także doktora medycyny weterynaryjnej na University Autonomous of Barcelona (UAB). Specjalizuje się w zakresie bezpieczeństwa żywności, czego dotyczy także jej praca doktorska p.t. „Środki interwencyjne w zakresie zwalczania salmonelli w łańcuchu produkcji świn”.
Jej doświadczenie (zarówno naukowe jak i techniczne) dotyczące salmonellozy u świń, oraz znajomość tego tematu, pozwoliły jej na aktywny udział w wielu kongresach i seminariach technicznych. Zorganizowała kilka szkoleń online, ćwiczeń terenowych, opublikowała liczne prace naukowe oraz przeprowadzała kampanie marketingowe na ten temat.
W trakcie rozwijania swojej pracy jako specjalista w zakresie kontroli salmonellozy przez swoją firmę Agrogestiic, wzbogaciła swój profil zawodowy na polu przedsiębiorczości, zdobywając umiejętności komunikacyjne w środowiskach biznesowych i edukacyjnych. Ukończyła Programowanie neurolingwistyczne i posiada tytuł magistra w dziedzinie komunikacji i zarządzania technikami grupowymi na Uniwersytecie Gestalt w Barcelonie. Ukończyła również specjalizację w zakresie technik sprzedaży w Superior Institute of Marketing (ISM-ESIC) w Barcelonie. Obecnie spcejalizuje się w executive and team coaching na University of Lleida.
Zaktualizowane CV 20-maj-2015