
Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Newsletter o trzodzie na Twoim mailu
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Obrazowy i praktyczny przewodnik krok po kroku, jak przeprowadzić badanie sekcyjne świni.
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Comiesięczny newsletter z najnowszymi postępami w żywieniu świń
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Jest to przewodnik po firmach i produktach z sektora trzody chlewnej i zwierząt gospodarskich, od gospodarstwa rolnego po przemysł spożywczy.
Cerdnovillo es la marca del grupo empresarial conformado por Cersabana S.A.S. y Grupo Agrobox S.A.S., desde la cual ofrecemos una amplia gama de productos crudos y procesados de carne de res y cerdo, así como alimentos balanceados. Nuestras operaciones estratégicas se desarrollan principalmente en los departamentos de Cundinamarca y Meta.
Actualmente contamos con un inventario de 30.000 cerdos y 500 reses, respaldado por una infraestructura propia y certificada que garantiza calidad, trazabilidad y eficiencia en toda la cadena productiva.
Gracias a esta estructura operativa, atendemos a más de 200 clientes institucionales del sector horeca y llegamos con productos frescos y confiables a miles de hogares colombianos. En Cundinamarca, operamos con 12.000 cerdos distribuidos en tres municipios, lo que nos posiciona como la marca con mayor producción porcina a solo una hora de Bogotá, principal centro de consumo del país.
En el Meta, manejamos un inventario de 18.000 cerdos, integrando nuestra producción con cultivos locales de soya, arroz, maíz y palma. Esta sinergia nos permite reducir la huella de carbono y garantizar una cadena corta y eficiente “del cultivo a la boca del animal”, con bajos tiempos de almacenamiento de materias primas. En Cerdnovillo, nuestra labor trasciende la producción cárnica. Estamos comprometidos con una seguridad alimentaria sostenible, generando impacto social, económico y ambiental positivo