Historycznie, produkcja wieprzowiny w USA była
Pytania
28-sty-2016 Konsumenci, którzy wizualnie preferują mięso o niskim stopniu marmurkowatości: 38% poprawne
21-sty-2016 Zastosowanie inseminacji zaszyjkowej u loszek jest: 38% poprawne
14-sty-2016 Czy kopiowanie ogonów eliminuje problem ich ogryzania? 38% poprawne
07-sty-2016 Ciężarne lochy, ktróre częściej podchodzą do karmidła mają 28% poprawne
Losowe pytania
05-lip-2018 Ile lat minęło już od odkrycia PRRS? 35% poprawne
01-sie-2025 Jak stres cieplny wpływa na zdolność trawienną jelit? 75% poprawne
01-paź-2020 Rodzaj ryby wykorzystywanej do produkcji mączki rybnej i sposób jej przechowywania ma bezpośredni wpływ na które z poniższych zjawisk? 94% poprawne
24-kwi-2025 Jakie jest najczęściej spożywane mięso w Niemczech? 63% poprawne
Łatwe pytania
30-mar-2023 Które kraje zwiększyły produkcję wieprzowiny w 2022r.? 75% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
20-maj-2021 Jaki jest czynnik ryzyka wystąpienia kolibakteriozy w odchowalni? 90% poprawne
21-kwi-2022 Jaki jest jeden ze sposobów utrzymania jakości nawozowej gnojowicy? 77% poprawne
Trudne pytania
18-lip-2019 Jakie kraje, w kolejności, były największymi producentami kukurydzy w sezonie 2017/2018? 17% poprawne
28-maj-2015 Obecne przypadki PED w Azji i USA mają swoje źródło w ogniskach, które pojawiły się w Korei w: 28% poprawne
09-lut-2017 Mikrobiom świń utrzymywanych w środowisku zamkniętym i z chowanych na zewnątrz jest: 29% poprawne
17-sie-2017 Które stwierdzenie dotyczące świerzbu jest fałszywe? 29% poprawne