Jakie było pogłowie dzików w Hiszpanii w 2016-2017 roku?
Pytania
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne
18-sty-2018 "Lochy widmo" to takie, które 39% poprawne
11-sty-2018 Jaki jest wpływ zwiększenia liczby karmień z 2 do 4 podczas tuczu? 33% poprawne
04-sty-2018 Które z poniższych zdań odnośnie głodzenia świń przed ubojem jest fałszywe? 29% poprawne
Losowe pytania
04-lut-2016 Historycznie, produkcja wieprzowiny w USA była 34% poprawne
22-mar-2018 Jeśli chodzi o sekwencjonowanie PRRS: 33% poprawne
15-lut-2018 Która z poniższych zmian jest typowa dla zatrucia azotynami? 34% poprawne
27-sie-2015 Jak wiele znamy różnych serotypoów PEDv? 36% poprawne
Łatwe pytania
17-paź-2013 Jak często zaleca się wykonywać korekcję racic u loch? 72% poprawne
15-maj-2025 Jak radził sobie eksport hiszpańskiej wieprzowiny do krajów trzecich w 2024 roku? 75% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
14-sie-2014 W odniesieniu do obecności wirusa grypy świń w gospodarstwach, niektóre zidentyfikowane czynniki ryzyka to: 89% poprawne
Trudne pytania
20-gru-2018 Pierwsze szczepionki przeciwko ASF będą najprawdopodobniej: 29% poprawne
23-sie-2018 W sektorze krycia/ kontroli musimy zapewnić: 18% poprawne
31-lip-2014 Stopień powodzenia metody zasiedl- zamknij-immunizuj w celu kontroli i eliminacji PRRSV... 25% poprawne
18-gru-2014 Jak zmieniły się statystyki uboju świń w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie w czerwcu 2014 w stosunku do czerwca 2013? 27% poprawne