X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0
Czytaj ten artykuł w:

Rosyjska produkcja i eksport wieprzowiny

W okresie styczeń-maj 2019 r. produkcja wieprzowiny wzrosła o 5,9% lub 97 tys. ton rok do roku i wyniosła 1,73 mln ton żywej wagi.

26 czerwiec 2019
X
XLinkedinWhatsAppTelegramTelegram
0

Wzrost nastąpił w przypadku producentów z następujących regionów: Biełgorod (+22,3 tys. ton), Psków (+ 21,5 tys. ton), Woroneż (+ 14,8 tys. ton) i Kursk (+9,8 tys. ton) oraz Krasnodar (+ 11,3 tys. ton).

Rosyjski przemysł wieprzowy wykazał również znaczny wzrost eksportu mięsa wieprzowego. W okresie styczeń-maj wyniósł 14,9 tys. ton (+ 5% r / r).

wtorek, 25 czerwca, 2019/Ministerstwo Rolnictwa Federacji Rosyjskiej/ Rosja.
http://mcx.ru

Komentarze do artykułu

To miejsce jest przeznaczone do dyskusji między użytkownikami pig333.com a nie do zadawania pytań autorom artykułów
Skomentuj

Dostęp tylko dla użytkowników portalu 3trzy3. Zaloguj się aby dodać komentarz.

Nie jesteś subskrybentem tej zawartości Najnowsze wiadomości z branży

Newsletter o trzodzie na Twoim mailu

Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Powiązane artykuły