Programy kontroli i nadzoru salmonellozy świń w UE: zasady ogólne
W przyszłości UE będzie musiała określić swoje cele w redukcji salmonellozy świń w każdym kraju, w zależności od punktu wyjścia.
Wiadomości, wydarzenia i raporty z najważniejszych zdarzeń w branży trzody chlewnej.
Kalendarz zawiera wszystkie wydarzenia dotyczące sektora produkcji świń. Informacje mogą być sortowane w celu ułatwienia wyszukiwania niezbędnych informacji
Zdrowie świń: wiadomości i artykuły o PRRS, PCV2, bioasekuracji, itp., przewodnik po chorobach świń, atlas patologii, przypadki kliniczne…
Wszystkie informacje na temat afrykańskiego pomoru świń (ASF) na 3trzy3, a także linki zewnętrzne.
Opis najważniejszych chorób świń
Zdjęcia najważniejszych chorób świń
Narzędzie do diagnozowania chorób świń
Kalkulator do obliczania ilości leku do podawania w wodzie do picia.
Ceny świń w poszczególnych krajach. Produkcja i handel wieprzowiną. Wiadomości dotyczące rynku świń i surowców.
Aktualne ceny świń. Tu możesz znaleźć ceny świń z ponad 20 krajów Europy, Ameryki i Azji.
Dane liczbowe i tendencje w zakresie liczebności trzody chlewnej, produkcji wieprzowiny, rynek wieprzowiny itp.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Artykuły dotyczące pasz i żywienia, opis surowców i dodatków do pasz dla trzody chlewnej. Ceny surowców.
Globalne dane dotyczące produkcji i handlu dla najważniejszych surowców
Użyj tego narzędzia do zdiagnozowania problemów z współczynnikiem konwersji paszy. Kliknij na schemat blokowy lub na przyciski w tekście, aby poruszać się po różnych częściach narzędzia.
Artykuły dotyczące genetyki i rozrodu: doskonalenie genetyczne, genomika, sztuczna inseminacja, stosowanie hormonów.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Zarządzanie fermą świń, planowanie pracy w każdym z etapów produkcji: zarządzanie na sektorze loch ciężarnych, porodowym, prosiąt odsadzonych i tuczników.
Narzędzie do obliczania współczynnika remontu stada podstawowego.
Pomieszczenia i sprzęt do hodowli świń: zaprojektowanie pomieszczeń, kontrola środowiska, systemy karmienia itp.
To co różni nas od innych profili o podobnym profilu to wysoka jakość i niezależność publikowanych materiałów. Poznaj naszych autorów.
Eva Creus posiada dyplom lekarza weterynarii, a także doktora medycyny weterynaryjnej na University Autonomous of Barcelona (UAB). Specjalizuje się w zakresie bezpieczeństwa żywności, czego dotyczy także jej praca doktorska p.t. „Środki interwencyjne w zakresie zwalczania salmonelli w łańcuchu produkcji świn”.
Jej doświadczenie (zarówno naukowe jak i techniczne) dotyczące salmonellozy u świń, oraz znajomość tego tematu, pozwoliły jej na aktywny udział w wielu kongresach i seminariach technicznych. Zorganizowała kilka szkoleń online, ćwiczeń terenowych, opublikowała liczne prace naukowe oraz przeprowadzała kampanie marketingowe na ten temat.
W trakcie rozwijania swojej pracy jako specjalista w zakresie kontroli salmonellozy przez swoją firmę Agrogestiic, wzbogaciła swój profil zawodowy na polu przedsiębiorczości, zdobywając umiejętności komunikacyjne w środowiskach biznesowych i edukacyjnych. Ukończyła Programowanie neurolingwistyczne i posiada tytuł magistra w dziedzinie komunikacji i zarządzania technikami grupowymi na Uniwersytecie Gestalt w Barcelonie. Ukończyła również specjalizację w zakresie technik sprzedaży w Superior Institute of Marketing (ISM-ESIC) w Barcelonie. Obecnie spcejalizuje się w executive and team coaching na University of Lleida.
Zaktualizowane CV 20-maj-2015
W przyszłości UE będzie musiała określić swoje cele w redukcji salmonellozy świń w każdym kraju, w zależności od punktu wyjścia.
Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 138218 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?