Które stwierdzenie o sorgo jest prawdziwe?
Pytania
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 25% poprawne
26-gru-2019 Czym zajmuje się nutrigenomika? 39% poprawne
19-gru-2019 W ilu procentach UE samowystarczalna w odniesieniu do mączki z roślin oleistych stosowanej do karmienia zwierząt gospodarskich? 28% poprawne
12-gru-2019 Jakie jest główne ryzyko związane z zastosowaniem wysokiego poziomu DDGS w diecie tuczników? 33% poprawne
Losowe pytania
12-maj-2016 Optymalna proporcja Lactobacilli:Coliforms w okrężnicy wynosi: 28% poprawne
13-mar-2025 Jaka klasa immunoglobulin w siarze lochy jest najważniejsza? 69% poprawne
28-lis-2019 10 lat temu 70% śmiertelności przed odsadzeniem miała miejsce w pierwszym dniu życia, a obecnie... 36% poprawne
11-lut-2016 Blastocystis sp. może spowodować 34% poprawne
Łatwe pytania
23-kwi-2020 W jaki sposób lochy- mamki wpływają na rozprzestrzenianie się wirusa grypy? 80% poprawne
18-kwi-2024 Które dwie organizacje wprowadziły pierwszą na świecie Listę Podstawowych Leków Weterynaryjnych dla zwierząt, od których lub z których pozyskuje się żywność? 75% poprawne
12-wrz-2024 Jaki jest główny ograniczający aminokwas egzogenny u świń? 80% poprawne
10-sie-2023 Jaka jest rola witaminy D na poziomie jelit? 73% poprawne
Trudne pytania
25-gru-2014 Istnieje tylko pięć krajów europejskich, gdzie forma spółdzielni dominuje w sektorze trzody chlewnej: 26% poprawne
02-wrz-2021 Jaka jest szacowana różnica w wymaganiach SID Lys pomiędzy samcami i samicami na tuczu? 29% poprawne
03-mar-2016 Jedno z badań szacujących koszty wywołane grypą w Europie oceniło je na 24% poprawne
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne