Jaki jest główny składnik błonnika zbożowego i produktów ubocznych zbóż?
Pytania
09-sty-2020 Które stwierdzenie o sorgo jest prawdziwe? 39% poprawne
02-sty-2020 Czynniki anty-odżywcze soi to: 25% poprawne
26-gru-2019 Czym zajmuje się nutrigenomika? 40% poprawne
19-gru-2019 W ilu procentach UE samowystarczalna w odniesieniu do mączki z roślin oleistych stosowanej do karmienia zwierząt gospodarskich? 29% poprawne
Losowe pytania
25-wrz-2014 Jaką rolę spełniają rekompensaty dla rolników w przypadku wystąpienia ASF? 36% poprawne
10-mar-2022 Jaki cel produkcyjny wyznaczyły Chiny dla swojej wieprzowiny? 50% poprawne
22-wrz-2016 Czy mikroflora jelitowa może być kontrolowana przez selekcję genetyczną? 26% poprawne
22-lut-2024 Co to są dni nieprodukcyjne? 42% poprawne
Łatwe pytania
21-kwi-2022 Jaki jest jeden ze sposobów utrzymania jakości nawozowej gnojowicy? 76% poprawne
30-mar-2023 Które kraje zwiększyły produkcję wieprzowiny w 2022r.? 75% poprawne
14-mar-2024 Jakie mięso w Niemczech wymaga oznaczenia pochodzenia? 90% poprawne
30-lis-2023 Jaka jest definicja One Health opracowana przez Światową Organizację Zdrowia? 95% poprawne
Trudne pytania
16-mar-2023 Które z poniższych stwierdzeń dotyczących szczepionek autogennych jest FAŁSZYWE? 29% poprawne
02-gru-2021 Jak zmieniała się produkcja wieprzowiny w Kolumbii w ciągu ostatniej dekady? 25% poprawne
28-gru-2017 Co jest przyczyną małopłytkowości samoistnej? 29% poprawne
11-lut-2021 Co spowodowało dywergencję genetyczną, którą widzimy dzisiaj w parwowirusie? 29% poprawne