Gdzie w organizmie wytwarzane są główne cząsteczki odpowiedzialne za zapach knura?
Pytania
19-paź-2023 Która z tych technik może najbardziej ograniczyć emisję amoniaku z gnojowicy? 55% poprawne
12-paź-2023 Jak kształtowała się produkcja wieprzowiny w UE w pierwszej połowie 2023 roku? 56% poprawne
05-paź-2023 Którego testu można użyć do wykrywania rotawirusa A, B i C? 74% poprawne
28-wrz-2023 Co można zrobić, aby chronić szczepionki w dużych lodówkach w przypadku awarii? 68% poprawne
Losowe pytania
14-lip-2016 Specjalna dieta dla loszek remontowych: 34% poprawne
27-gru-2018 Czy metoda szczepień przeciwko Salmonelli, jaka jest praktykowana wobec drobiu, może być stosowana u świń? 32% poprawne
26-wrz-2019 Jaki jest wpływ immunoaktywacji na zapotrzebowanie aminokwasów u prosiąt? 32% poprawne
09-lip-2020 Czym jest IUGR? 74% poprawne
Łatwe pytania
13-lut-2025 Jakie są możliwe skutki niskiego spożycia paszy przez lochę w okresie laktacji? 99% poprawne
26-wrz-2024 Gdzie mogę znaleźć światową mapę ognisk ASF? 71% poprawne
08-cze-2023 O ile UE musi zmniejszyć emisje do 2030 r. zgodnie z rozporządzeniem w sprawie wspólnego wysiłku redukcyjnego w odniesieniu do emisji gazów cieplarnianych z transportu, budynków i rolnictwa w państwach członkowskich? 71% poprawne
05-wrz-2024 Jak działa zakwaszanie gnojowicy? 80% poprawne
Trudne pytania
11-cze-2020 O ile niższa była cena wieprzowiny w USA 24 kwietnia w porównaniu do 24 marca? 25% poprawne
18-sty-2018 Na który z tych czynników wpływa ilość fermentowalnego białka? 9% poprawne
31-mar-2016 Jaka jest największa ilość białka surowego, (w odniesieniu do suchej masy) które maksymalnie może strawić prosię ? 26% poprawne
05-sty-2017 Co jest najbardziej decydującą zmienną, wyjaśniającą późniejszą wydajność lochy? 25% poprawne