
Nieznaczny wzrost europejskiego eksportu wieprzowiny
Europejski eksport wieprzowiny między styczniem a wrześniem 2018 r. nieznacznie wzrósł.

Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zaloguj się i zapisz do subskrypcji

Europejski eksport wieprzowiny między styczniem a wrześniem 2018 r. nieznacznie wzrósł.

Liczba zgłoszonych przypadków salmonellozy i kampylobakteriozy utrzymuje się na stałym poziomie w ciągu ostatnich pięciu lat, chociaż liczba listeriozy stale rośnie.

Wczesne wykrycie w połączeniu ze stosowaniem środków, takich jak szybkie usuwanie padłych zwierząt i intensywne polowanie w specjalnie wyznaczonych obszarach łowieckich, zwiększa prawdopodobieństwo eradykacji choroby.

Ministerstwo poinformowało w piątek o wykryciu choroby w dwóch farmach w Pekinie.

Witamy na 333
Nawiązuj kontakty, dziel z innymi i wchodź w interakcje z największą społecznością profesjonalistów w branży trzody chlewnej.
Świętujemy 191256 użytkowników na 333!
Zarejestruj sięJesteś już użytkownikiem?

Hiszpania i Niemcy są głównymi eksporterami wieprzowiny w UE. Polska jest na 5 miejscu.



Cotygodniowy newsletter podsumowujący najnowsze informacje z 3trzy3.pl
Zaloguj się i zapisz do subskrypcji