Strona 21 - artykuły na temat produkcja
Czas na nowe rozwiązania dla producentów mięsa
Bardzo wysokie, spowodowane ASF, zapotrzebowanie na wieprzowinę ze strony Chin, może przyćmić zwiększony popyt na produkty mięsne pochodzenia roślinnego w porównaniu do popytu na tradycyjne produkty mięsne.
Światowe ceny wieprzowiny ciągle w górę
Raport: Yangxiang, 9-piętrowa ferma
333 wraz z Javierem Lorente odwiedza chińską fermę 28,000 loch w 9- piętrowych budynkach.
ARiMR: dofinansowanie na tworzenie grup producentów i organizacji producentów.
Jak rozpoznać ożywienie w chińskiej branży trzody chlewnej
Czy proces odbudowy pogłowia świń w Chinach będzie szybki, czy powolny?
Bułgarski sektor świń odnotował najbardziej produktywny rok od dekady
Eksport unijnej wieprzowiny jeszcze wzrośnie
Spadek produkcji wieprzowiny w UE
Mimo spadków rok do roku, Polska nadal plasuje się w czolówce.
Raport z kolumbijskiej fermy "La Bonita"
Farma La Bonita położona jest między tropikalnymi górami na wysokości 2000 m, co nadaje jej wysoki status zdrowotny. Podczas naszej wizyty pokazano nam procedury zarządzania gospodarstwem i obiekty, w tym ciekawy karmnik dla prosiąt odsadzonych.
Polska: dalszy spadek pogłowia świń
Otwarcie zakładu Danish Crown w Chinach.
Patrzmy dalej, niż tylko na eksport: inną ważną sprawą jest spadek popytu nawet o 25%
W jakim stopniu globalny sektor mięsny jest gotowy na wyrównanie do 25% obecnej produkcji produktami roślinnymi w ciągu najbliższych pięciu lat?
Produkcja wieprzowiny w Hiszpanii wzrosła o 2%
Podczas gdy produkcja znacząco wzrasta w Aragonii, w Katalonii ulega zatrzymaniu.